BONES FESTES!

Aquest any també ha set complicat per a molta gent, per a nosaltres, per la pèrdua d’una persona molt estimada.

Desde Vall-llobera, terra d’arquers, volem recordar el compromís i la passió que professem cap a aquest esport, i que seguirem treballant com sempre, per als que hi són com per als que ja no estàn entre nosaltres, per a seguir contribuïnt a fer créixer aquest esport que tant ens ha donat.

Aquest any prepararem alguna sorpresa que ben segur que agradarà molt i que ens farà estalviar més d’un viatge 😋.

Per acabar, ens agradaria acabar amb una reflexió: de vegades, la vida es com disparar una fletxa, quan sents que la vida et fa tirar enrere, es ben segur que després serà per impulsar-te endavant ben fort.

Moltes gràcies a tots per formar part d’aquesta familia.
Bones festes i un feliç 2022!🐺🏹🎊

📸Foto per @ivanfont13 durant el @mercatmedievalvic 2021
.
.
.
#christmas #christmastree #christmasdecor #xmas #love #merrychristmas #christmastime #handmade #winter #santa #christmasgifts #christmasiscoming #christmasdecorations #christmaslights #santaclaus #natale #gift #instagood #art #holidays #snow #holiday #family #gifts #noel #photography #navidad #homedecor #christmascountdown #terradarquers

Book your break

 • 1

  Check Availability

 • 2

  Choose Room

 • 3

  Make A Reservation

 • 4

  Confirmation

Book A Room